Containerverhuur en bigbags

M&V Containerservice verhuurt afvalcontainers voor alle soorten afval: gemengd afval, metalen, hout, steengruis… . Door de jarenlange ervaring adviseert M&V Containerservice u graag welke container u het beste huurt en voor welk soort afval u best een container huurt.

M&V Containerservice verhuurt ook gesloten zeecontainers voor korte en lange termijn voor stockage van goederen.

M&V Containerservice zorgt ervoor dat u zeker de laagste prijs betaalt op de eindfactuur, u weet op voorhand al redelijk goed wat de prijs zal zijn op de eindfactuur. Transparantie is heel belangrijk voor M&V Containerservice, geen verrassingen. M&V Containerservice, staat garant voor een snelle en correcte service.

In de verhuur van de afvalcontainers is inbegrepen: het leveren en ophalen van de container en 7 kalenderdagen huur. Na het ophalen van de afvalcontainer staan wij in voor het sorteren van het afval wat ook in de huurprijs is inbegrepen. M&V Containerservice heeft ook containers met rubberen wielen voor wanneer de ondergrond geen beschadiging mag oplopen.

M&V Containerservice heeft containers van verschillende inhouden beschikbaar: 8m³, 10m³, 15m³, 25m³ en 30m³ M&V Containerservice heeft containers van 8m³ met hijsogen die geplaatst kunnen met een telescopische kraan.

Indien een container te groot is of er is geen plaats voor een afvalcontainer voorziet M&V Containerservice Bigbags. Deze kunnen voor uw woning geplaatst worden met een minimum afstand van 1m tussen elke fysische scheiding. Dit is van groot belang zodat bij ophaling niets beschadigd wordt door de kraan op de vrachtwagen.

Bigags hebben een inhoud van 1m³.

Asbest

Asbest afval is vooral afkomstig van sloop- of verbouwingswerken van oudere gebouwen. Tegenwoordig worden enkel nog Asbestmaterialen gebruikt die in orde zijn voor de gezondheid. In tegenstelling tot vroeger bij de eerste generatie materialen, werd er eternietmateriaal gebruikt dat vezels bevatte die niet gunstig zijn voor de gezondheid. Daarom is het ook wettelijk verplicht om een bigbag te gebruiken bij afbraakwerken van bv. eternietplaten. De bigbag gaat een verspreiding van de vezels tegen. Enige voorzichtigheid bij het afbreken van eternietafval is dus wel geboden.

Bij het plaatsen van container voor eterniet afval wordt er standaard een zak meegeleverd van 10m³ of 16m³. Deze dient door de klant dichtgemaakt te worden alvorens de container te laten ophalen.

U kan ook asbest aanleveren op het containerpark van M&V Containerservice. De asbest moet in een bigbag van 1m³ worden gestopt, deze bigags zijn verkrijgbaar bij M&V Contianerservice. M&V Containerservice aanvaardt enkel bigags bij M&V worden aangekocht omdat deze aan de nodige eisen voldoen om asbest in op te slaan.

3-cont

25m³ / 16m³ / 8m³ containers

dubbele-cont

Leveren tot 4 containers in één keer!

small-cont

8m³ smalle container voor smalle straten of opritten

bigbags-1

1m³ bigbag voor kleine hoeveelheden afval